Pachete De Sonorizari

Studio IULIUS vine in intampinarea clientilor sai cu pachete avantajoase de echipamente, pune la dispozitie solutii tehnice profesionale si ofera consiliere pentru alegerea celor mai optime solutii logistice in vederea desfasurarii impecabile a evenimentului dumneavoastra !

Pachetul Standard:

Va oferim servicii sonorizare, lumini inteligente pentru : nunta, botez, petrecere, aniversari, revelion si orice alt eveniment care doriti sa fie animat de un dj profesionist si cu aparatura speciala, de cele mai inalte standarde.

Muzica buna este principalul ingredient pentru realizarea unui eveniment cu adevarat reusit. In ultimii ani tendinta de a trece de la formatie la Dj este tot mai accentuata, nu neeaparat din cauza pretului semnificativ mai scazut cat prin diversitatea muzicii oferite de DJ.
Dispunem de orice gen de muzica, peste 35000 de melodii : Hore, Sarbe, Muzica populara din orice regiune a tarii, Melodii vechi nemuritoare, melodii de pahar, romante, tangouri, valsuri, lautaresti, Rock&Roll, Disco, manele ,muzica orientala, hituri ale anilor 70′,80′ dar si cele mai in voga hit-uri la dispozitia dumneavoastra. Programul ales de dumneavoastra impreuna cu DJ-ul este facut sa ridice toata lumea la dans si sa aduca buna dispozitie.

Pe langa echimanetele de sonorizari va punem la dispozitie si o gama larga de echipamente de lumini inteligente (masina balonase, masina ceata, lasere) pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie animat de un DJ si de o aparatura speciala, de ce le mai inalte standarde.

Contine:

  • sonorizare 800W;
  • pupitru DJ (mixer, microfon, suport electronic pentru muzica);
  • un DJ.